december 8, 2016

Schipholweg 871 Opslagboxen

 

***ALLES VERHUURD***

 

Nieuw gerealiseerde opslagunits gelegen aan de A9 tussen Lijnden en Haarlem!

Nabij schipholweg 871 te Boesingheliede bevinden zich multifunctionele opslagunits van ca. 50 m2. De units zijn voorzien van een elektrische overhead deur en een loopdeur.

Huurprijs: € 390,- per maand exclusief BTW, te vermeerderen met servicekosten € 25,- per maand en €100,- voorschot elektra per jaar, vooraf te voldoen.
Betaalperiode per 3 maanden.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI ) reeks alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Overige condities: Huurovereenkomst en bankgarantie op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

De maximale vloer-belasting van de begane grond vloer is 1.000 kg/m². De vrije hoogte van de ingangen bedraagt respectievelijk 3.8 m bij respectievelijk 3.6 m.

Bereikbaarheid:

Eigen vervoer: Vanuit richting Schiphol uitstekend te bereiken via de Rijksweg A4. Vanuit alle overige richtingen uitstekend te bereiken via de A9. Het object is gelegen aan de N232, parallel aan de Rijksweg A9, nabij de knooppunten Rottepolderplein (A200/N205), Raasdorp (Rijksweg A5) en Badhoevedorp (Rijksweg A4).

Openbaar vervoer:

Bereikbaar met lijn 161 vanaf Hoofddorp Station, halte Ijweg.

Autohandel of detailverkoop is niet toegestaan.

Bezichtiging uitsluitend na daartoe vooraf gemaakte afspraak.